Eiken houten keuken deuren op maat voor IKEA keukens

Eiken houten keuken ikea factum deuren als piet boon stijl


Klik hier voor onze nieuwe website


GA NAAR www.koakdesign.com


Dit is de oude site welke gaat verdwijnen

 

 

Moderne houten keukens zijn momenteel erg gewild. Een interieurontwerper als Piet Boon en keukenontwerper Paul van de Kooi gebruiken eiken voor moderne landelijke design keukens. Maar een complete echt massief houten keuken van een topontwerper is natuurlijk een hele uitgave.

Koak Design heeft een betaalbare oplossing: Koak Design maakt massief eiken keukendeurtjes en panelen op basis van bijvoorbeeld IKEA Metod keukens. Op deze manier heeft u een betaalbare eiken keuken met een exclusieve uitstraling! Neem een kijkje in de fotogalerij

Koak Design @work 

April 2013: 2-4: Verbouwen zonder grenzen, in Gent, Belgie, hebben we een keuken geplaatst met een wit betonnen blad met schelpen erin en massief houten greeplozen deuren.

April 2011 was het TV debuut van Koak Design te zien bij RTL4 Bouwval Gezocht. Koak heeft een keuken geleverd en eiken houten kastdeuren voor de slaapkamers in de Bed en Breakfast "Little Amstel". Deze woonark, woonboot, is gelegen in Amsterdam, schuin tegenover het Amstel Hotel.


Keukenrenovatie

Is uw bestaande keuken aan renovatie toe? Koak Design levert ook nieuwe keukendeuren en panelen op basis van uw huidige keukenopstelling. Bekijk de mogelijkheden voor het renoveren van uw keuken.

Koak Design?
K’Oak Design staat voor Kitchen Oak Design. Oak is Engels voor eiken en onze naam spreek je uit als ‘kook diesaain’. Op de website hanteren we de naam Koak Design voor het gemak.houten keukens houten keuken landelijke keukens fotos eiken houten keukens Google+